Herpos Testarossa čia tas atvejis, kai modelis vertas tų pinigų iki vieno cento. Sakyčiau jis daugiau vertas

RobertasRR rašė:pirmas LOTUS kolekcijoje, (pirmą kart apie Esprit sužinojau gal 007 ?)
Lotus Esprit Turbo AUTOart
Gedas rašė:Gražus. Daug kartų naujintas modelis, bet šita versija man gražiausiaTuriu baltą 1:18: http://automodeliukai.lt/viewtopic.php?p=18464#p18464
Gerb.Zigmas rašė:Geras![]()
Nudažymas gal kiek “riebus”, ne? Gal tik taip atrodo
Henris rašė:Abu geruliai.
Herpos Testarossa čia tas atvejis, kai modelis vertas tų pinigų iki vieno cento. Sakyčiau jis daugiau vertasuž Miničampso kažkokias beryšio senienas nesąmoningus pinigus prašo
Paulius43 rašė:
O tas Gycio porsas nors ir isoriskai kazkiek primena sukudinta 959, vien del Audi variklio nenoreciau (kaip rase, projektas zlugo del variklio)
Gedas rašė:Gražus! Ir mano tema
Gytis rašė:O kaip jums šitas?
AutoCult. Porsche 965 V8 (1988)
Robertai, manau labai būtų į temą...
Paulius43 rašė:959 grazuolis, mano megstamiausias parselis.. Sparko irgi turiu tik maniskis baltas, kad Gruppe B konceptui kompanija palaikytu.. Dar man grazus raudonas su baltais ratais bet man atrodo, kad Sparkas ji su sidabriniais ratais isleido.![]()
Gytis rašė:Paulius43 rašė:
O tas Gycio porsas nors ir isoriskai kazkiek primena sukudinta 959, vien del Audi variklio nenoreciau (kaip rase, projektas zlugo del variklio)
Pauliau, bijai, kad modelio variklis neužkaltų?
Gytis rašė:Kabriko noriu! Kas gamina?
Gytis rašė:Kabriko noriu! Kas gamina?
Paulius43 rašė:"Gamino" modelis labai senas (na, isleistas pries gerus 15 metu apytiksliai).
Grįžti į 1:43 mastelio kolekcijos
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias