Gytis rašė:Spark by Atlas tai galėjo tik prisisapnuoti, o šiaip tai dar viena žurnalinė firma, pagal kai kuriuos modelius manau, taip pat susijusi su Ixo. Į kolekciją, kaip ir d’Augustini ar Hachette tikrai galima statyti, skirtumai labai nedideli, o modelių tikrai gerų išleidžia. Be to, iš minėtų žurnalinių firmų, mano subjektyviu vertinimu, būtent Atlas turbūt yra geriausia.
Paulius43 rašė:Gyti nesupratau kodel sakai kad Minichampsas nagus prikises? ka bendro turi su Spark?
Gytis rašė:Man kažkoks kosmosas! Įdomu, koks tiražas? Ir neatrodo, kad kokybė būtų labai nukentėjusi.
Kipshau rašė:Aišku, kad kokybė svarbu, tiesiog iš nuotraukų nepatyrusiai akiai kartais sunku nuspręsti, kas ir ko vertas. Modelis Porsche 959, kaip tik šiandien atvažiavo
Gytis rašė:Dar atkreipk dėmesį, kad Minichamps turi supaprastintą “žurnalinę” versiją Maxichamps!
Paulius43 rašė:959 pagal pinigus tai man Spark'o geriausias variantas.. Nors MC irgi nieko, bet man kazkaip nesiziuri jo klirensas. Sparkas kazkaip labiau subalansuotasBet vistiek saunu! Lauksim pristatymo
![]()
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias