taspats klausimas apie altaya ir trofeu,kas tai ir kokio lygio lyginant su IXO ar minichamps?Gytis rašė:Nesugadins nei vienos kolekcijos, ypač jei paskutinių metų. Tikrai daug turiu, netgi sakyčiau daugumą iš išleistų. Su Minichamps-u tikrai konkuruoja, o kaina turbūt jei ne perpus, tai bent trečdaliu tikrai pigiau. Vadinasi, kolekcijoje arba 2 MC, arba 3 IXO. (Nors aš manau,kad geriausia visi penki).
Altaya tai nėra iXO ir iki jų kokybės toli toli. iXO tėra Altaya bendrasavininkė ir tiek. Pardavėjai, ypač eBay sukčiauja parduodami Altaya modelį kaip iXO.Gytis rašė:Altaya tai ir yra dažniausiai ixo, nors gali būti ir Universal Hobby's, Brumm, kartais net Schuco ar MC ...
Na tai as ka ir sakiau, tos distribucines firmos uzsako specialiai pagaminti jiems modelius, Maxima juk negamina pati pieno, perka is pienines... tai ir cia tas pats.Gytis rašė:Pauliau, parodoje Ixo stende turėjai matyti daug D'augustini ir Altaya modeliukų. Ir ten tikrai ne Ixo variantai, o būtent mano minėti, nes keletą pats turiu. Tai mane labai nustebino.
Teko ne kartą skaityti forumose, ypač kai kalba užeina apie žurnalkes.Paulius43 rašė:Na del to kad IXO Altayos dalininkas tai dar neteko girdeti, is kur zinai Henri ???
Esu matęs, bet tai gan seni leidiniai buvo.Paulius43 rašė:MC zurnalkiu neteko matyt, bet YRA AutoBild serija kuria padare Minichamps... Bet ten berods tiesiai modeliai buvo kaip prizas ar special uzsakymas, o ne kartu su zurnalu.
Vanguards sakyčiau tarp iXO ir Minichamps. Visai neblogi modeliai, bet jie visi dešinvairiai.zheniax rašė:ka galite pasakyti apie' vanguards corgi" ebay labai jau kainos vilioja....
http://www.corgi.co.uk/shop/vanguards/
na tikiuosi ebay nenukunkuruos ir uzturesiu gooooood modeli....laukiam....Henris rašė:Vanguards sakyčiau tarp iXO ir Minichamps. Visai neblogi modeliai, bet jie visi dešinvairiai.zheniax rašė:ka galite pasakyti apie' vanguards corgi" ebay labai jau kainos vilioja....
http://www.corgi.co.uk/shop/vanguards/
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias