Paskutiniai mano metai sukoncentruoti į statybas. Tai pagrindinė priežastis, kodel taip drastiškai sumažėjo naujų modelių skaičius mano kolekcijoje. Pandemija tik pretekstas. Aišku, kelionės užsidarė, bet, bent jau man tikrai ne dėl karantino. O prasileidęs per metus, tai patikėkit. Dabar primečiau, tai reiktų kokių 500 vnt. AutoCult, Matrix, SSM, Dip. Vienu žodžiu pusę buto tikrai už tą sumą įsirengsiu. Taip, kad šiemet nusimato antirekordiniai metai. Nors visai be modelių negaliu. Kaip tik vakar mane pasiekė trys labai svarbūs man modeliai. Giros bačkutę jau turiu, bet naujoje ekspozicijoje sukabinsiu kelias į vieną sąstatą, taip, kad reikėjo... Dinky Maskaradas, tokiai kolekcijai tiesiog būtinas, kaip simbolinė pradžia, nes, juk tarybiniai modeliai prasidėjo nuo šio modelio, o mano visa kolekcija prasidėjo, būtent, nuo tarybinių modelių. Na o trečiasis modelis manau privalo būti kiekvieno save gerbiančio lietuvio kolekcionieriaus kolekcijoje jau vien dėl to, kad bene vienintelis tikrai masiškai gamintas Lietuvoje automobilis. Šis modelis tikrai papuoštų bet kokios temos 1:43 kolekciją.