Gyčio naujienos
- Alberto22285
Re: Gyčio autoparkas
awesome rimtas poziuris i hobbi,taip ir toliau:) noreciau pamatyt visus S.U.V
-
- konkurso nugalėtojas
- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Matai, modelius dedu pagal markes, jie labai išmėtyti. Bet išrinkti galima.
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas
- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
va-je-zau
tau butinas asmeninis savadas, jei tokio neturi tiksliau modeliu surasinetojo etatas
tau butinas asmeninis savadas, jei tokio neturi tiksliau modeliu surasinetojo etatas
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
-
- konkurso nugalėtojas
Tai jau taip. Kadangi aš labai nemėgstu jų čiupinėti, tai realiausia tai padaryti kraustantis. Čia bandysiu dėti naujienas ir detalesnes lentynų nuotraukas. Tik kad dar fotografuot reikia išmokti.
-
- konkurso nugalėtojas
Šiandien "minipasaulio" 8-asis gimtadienis (su kuo jį ir sveikinu), fantastinės nuolaidos, mano kolekcija papilnėjo kokias 25 vnt. . Kaip viską jums parodyti? Neįsivaizduoju.
- Alberto22285
be zodziu...
- Henris
- Kolekcionuoju: McLaren
Gal ir nerodyk nieko, mes įpratę nesulaukti vaizdinės medžiagos iš tamstosGytis wrote: Kaip viską jums parodyti ? Neįsivaizduoju.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Henris wrote:Gal ir nerodyk nieko, mes įpratę nesulaukti vaizdinės medžiagos iš tamstosGytis wrote: Kaip viską jums parodyti ? Neįsivaizduoju.
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
-
- konkurso nugalėtojas
Akmenukas (didelis akmuo) į mano daržą!
-
- konkurso nugalėtojas
Vasara naujienų metas!
Praeitą savaitę buvau Vokietijoje. Teko pabūvoti ir Audi bei MB muziejuose. Ši kart net nežinau kiek modelių parsivežiau, gal kokiais 50-70. Kaip jau minėjau, dėl naujos modelių lentynos teko užsakinėt visą virtuvę bei remontą pirmame aukšte daryti. Įtariu visas procesas jau įpusėjo, taip kad vaizdinę medžiagą pradėsiu dėti kai modelius dėsiu į lentynas. Kaip tik lukštenant iš dėžučių bus proga pafotkinti ir kataloguot pradėt.
Praeitą savaitę buvau Vokietijoje. Teko pabūvoti ir Audi bei MB muziejuose. Ši kart net nežinau kiek modelių parsivežiau, gal kokiais 50-70. Kaip jau minėjau, dėl naujos modelių lentynos teko užsakinėt visą virtuvę bei remontą pirmame aukšte daryti. Įtariu visas procesas jau įpusėjo, taip kad vaizdinę medžiagą pradėsiu dėti kai modelius dėsiu į lentynas. Kaip tik lukštenant iš dėžučių bus proga pafotkinti ir kataloguot pradėt.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
Liuks!! Lauksim naujienu foto reportazo..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
-
- konkurso nugalėtojas
REKLAMA
Comming soon
Rytoj atvažiuoja virtuvės baldai!
Modelių lentynas dėl apšvietimo montavimo žadėjo atvežti trečiadienį - ketvirtadienį, mat pritrūko ledo juostelių.
Modelių išstatymo procesas nusimato labai ilgas, nes pasižadėjau sau, ne nufotografavus modelio į lentyną nedėsiu.
Kadangi virtuvė bus balta, manau apšvietimo problemų neturėtų iškilti, tik va problemėlę su talpinimu internete kažkaip reikėtų išsispresti, nes tas nuotraukų kilnojimas po pusę nakties labai erzina. Gal yra koks greitesnis būdas.
Taip pat dar iki galo neapsisprendžiu kokias tematikas ir kaip deliotis. Kad visi USSR - rusiški modeliai atkeliaus čia tai jau tikrai faktas. Ir dar labai norėčiau visus superkarus, autobusus, sunkvežimius, Anglus bei Amerikonus sutalpinti, tik ima abejonės dėl vietos apnikti. Lentynų turėtų būti 100x0,25x0,96 apie 24m2. O sunkvežimiai užima labai daug vietos, nors man jie ypatingai grąžūs.
Comming soon
Rytoj atvažiuoja virtuvės baldai!
Modelių lentynas dėl apšvietimo montavimo žadėjo atvežti trečiadienį - ketvirtadienį, mat pritrūko ledo juostelių.
Modelių išstatymo procesas nusimato labai ilgas, nes pasižadėjau sau, ne nufotografavus modelio į lentyną nedėsiu.
Kadangi virtuvė bus balta, manau apšvietimo problemų neturėtų iškilti, tik va problemėlę su talpinimu internete kažkaip reikėtų išsispresti, nes tas nuotraukų kilnojimas po pusę nakties labai erzina. Gal yra koks greitesnis būdas.
Taip pat dar iki galo neapsisprendžiu kokias tematikas ir kaip deliotis. Kad visi USSR - rusiški modeliai atkeliaus čia tai jau tikrai faktas. Ir dar labai norėčiau visus superkarus, autobusus, sunkvežimius, Anglus bei Amerikonus sutalpinti, tik ima abejonės dėl vietos apnikti. Lentynų turėtų būti 100x0,25x0,96 apie 24m2. O sunkvežimiai užima labai daug vietos, nors man jie ypatingai grąžūs.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
Blin koks pavydas Nu tai jau lauksim nuotrauku!!!!! Ir aisku, vitrinu nuotrauku!!
- Gerb.Zigmas
- Masteli: 1:18 ir 1:43
- Kolekcionuoju: Audi
Maziau kalbu, daugiau darbu
- Henris
- Kolekcionuoju: McLaren
Turėtų būti nevaikiška vitrina
O kokios problemos su nuotraukų talpinimu ? Nėra ten nieko sunkaus. Fotkink kelis per kartą, dek į vitriną ir kelk nuotraukas į forumą.
Aišku laukiam nuotraukos tik įrengtos vitrinos
O kokios problemos su nuotraukų talpinimu ? Nėra ten nieko sunkaus. Fotkink kelis per kartą, dek į vitriną ir kelk nuotraukas į forumą.
Aišku laukiam nuotraukos tik įrengtos vitrinos
- Azzunix
- Kolekcionuoju: McLaren F1 cars, Peugeot rally cars
Kadangi fotografavimas gavosi padrikas, kai tikrai neužfiksavau kažkokių išskirtinių labai modelių, nes pamačius tokią kolekciją tikrai nežinai nuo ko pradėti
Pirmoji dalis
Pirmoji dalis
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
Keep it coming!!!
- Azzunix
- Kolekcionuoju: McLaren F1 cars, Peugeot rally cars
Tęsinys..
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
B... nesikeikiant!! Turi Hispano Suiza Xenia.. niekur nerandu
O Audi Quattro tai JB Modellautos??
O Audi Quattro tai JB Modellautos??