Si modeli surast pardavime Lietuvoje gana sunku, bet pavyko. Aciu kolegai forumieciui Zifir uz nuoroda Tokie ilgai neuzsibuna skelbimuose.
Detalumo labai gero nera, bet...priekis padarytas graziai. Valytuvai per dideli, gale geriau butu kvadratinis numeris. Galines lempas padaziau.
Ваз - 21011 Автолегенды СССР
Last edited by @Vygis on 2018 Sep 03, 22:52, edited 1 time in total.
Dar vienas sunkvezimis mano kolekcijoje. Siame modelyje nebuvo k.p. veidrodelio (nuluzes) teko paciam pasigaminti, kad maziau reztu akis lentynoje . (Gavosi nelabai vykusiai).
КрАЗ-256 Б1 самосвал (АИСТ)
Last edited by @Vygis on 2018 Sep 03, 22:52, edited 1 time in total.
Teko pro Lenkija vaziuoti tai nusipirkau kolekcijai papildyti. Graziai padarytas Zuk'as plius buvo daug spalvu pasirinkimas, bet sita man labiausiai tiko. ŻUK FSC A 11B Kolekcja PRL-u 1:43
Last edited by @Vygis on 2018 Sep 03, 22:53, edited 1 time in total.
Senokai "Nivos" norėjau kolekcijoje, tik "Deagostini" kokybė/ spalva man nepatinka. Šis modelis labai gražiai padarytas tik, kodėl visur tingi padaryt gražiai valytuvus.
Lada Niva California 1981m., White Box
Last edited by @Vygis on 2018 Sep 03, 22:54, edited 1 time in total.
To be fair, American automakers also made a living by naming cars after the least likely places to encounter that particular car. The Chevrolet Monte Carlo comes to mind, as does the Buick Riviera.
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)