Norev 2005 Citroen C-AirPlay
Nieko ypatingo, grazus kiausinis, geros spalvos (baltas perlas, vidus beige ir raudonas) daug stiklo, targa tipo kebulas Buvo dar dilerine versija su nuimtu stogu ir "nuleistais" langais. Dabar truksta Buggy tipo padaryto ant tos pacis bazes gal kuria diena pavyks isigyti!
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Papildysiu tema..
2005 Chrylser Firepower (Norev). Senokai gautas modelis, nieko ypatingo.. Variklis Dode Viper 6.1 L Hemi V8, dizainas is sono visai neblogas - muskula rodo
Dizaineris tas pats kaip ir Chrysler ME Four-Twelve tai pafotkinau abu (pastarasis jau keleta metu turimas).
2003 Chrysler ME4-12, 400 kmh ir V12..
Dizainas tai nekoks man sito aparato bet kadangi superkaras ir konceptas tai reikia
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Na jei kraisleriai nepatiko, kaip sitas vokietukas-slykstukas?..
JB-Modellautos 1997 Audi Al2 Open End (Tokyo Motor Show)
Labai geros detales, yra uzpakaliniu sedyniu saugos dirzai (o sedynes tai "nulenktos").. Gaila, kad siuntimo metu atsisriubavo vienas varztas ir modelis dauzesi i vitrina ir to pasekoje atsoko grindys..
Mergiotems patinka i pliaza vaziuot!
A2 tai kaip ir viskas savoj vietoj. Teko šiek tiek pasivažinėt kažkada tais. Daugiau nebenoriu
Andriau, kuo prius nepatinka? Pati geriausia mašina, šiaip jau. Pasistatai dujas, ir kelio karalius su 5 litrais
Aš ir pats už dujas, nebent gali sau leisti piltis tiek kiek reikia nesukdamas galvos apie išlaidas, bet aš prie tų kurie jo nekenčia vien dėl to kad niekas nežino kiek kainuos baterijas pakeist naujom, kad jo sąnaudos nei velnio nemažesnės jei bent kiek dinamiškiau mėgini judėti, ir ta jo išvaizda.. nesu prieš japonišką dizainą, bet jį gal specialiai tokį baisu gamina, kad jį įsigytų iš gailesčio. Beja tai subjektyvi nuomonė, niekam jos neperšu, bet manau yra kas supranta ką noriu pasakyti
Gyti yra yra tik kad man baisu nesugadinti, nes reiketu uzdet lasiuka kliju ties viduriu ir gale, o kad ta padaryti tektu atlupti visa plokstele, bet kadangi as nekoks meistras tai dar galiu uzvarvint ar apgarint buferi... Keleta figureliu taip "batus" nusvilinau tai brangaus modelio nesinori nurasyti Nors kada prie progos turbut pameginsiu... kai uzsiimsiu keleto modeliu perdarymu.