Man jis geriausiai žiūrisi šitoje foto:
Visi kiti, kaip visada, irgi šaunūs.

Tai jau tikrai, priekis NSXo, galas Testaross'os .Paulius43 wrote:Japonas Norev/Lumyno (Provence Moulage) Nissan MID-4 II, 1987, panasus i Ferrari ir Honda NSX hibrida, bet reik turet omeny, kad NSX pristatytas 1990-aisiais..

Padas - kartonas priklijuotas. Dezute paimta nuo dilerinio gamybinio Velsatis modelioClementinas wrote:tiek Vel Satis tiek nepta nerealus modeliaimielai sutikciau vairuoti tokius, na o like prancuzai, kazkoks kosmosas man
Beje padas Vel Sati medinis ar tik lipdukas?

Tikrai, kad reti ir brangūs. Kartą dairiausi į jų daryta VectorPaulius43 wrote:Na ir paskutinis kolekcijos papildymas (vakarykstis) - ilgai lauktas ir trokstas Ban Seng modelis. Ban Seng modeliai buvo gaminami ypatignai mazomis serijomis, is resin (dervos), vieno didzio Malaizijos kolekcionieriaus ir konceptu fano iniciatyva. Modeliai super reti ir gana brangus.

Provence MoulageCitroFriend wrote:Kokios firmos GT?

DekuiVitas wrote:Lentyna gera..![]()
Tik reiketu visas tas gerybes nesusijusias su modeliais pramest, kad daugiau modeliu tilptu..
Nu taip,hpi kaina stogą nurauna...Paulius43 wrote:Provence MoulageIki Hpi netraukiu
Ir manau, kad PM'o visai geras variantas, nelabai supranto kokio velnio Hpi irgi isleido ta pati modeli...
Nea Pauliau, as apie tai kas spintukeje aplink modelius..Paulius43 wrote:DekuiVitas wrote:Lentyna gera..![]()
Tik reiketu visas tas gerybes nesusijusias su modeliais pramest, kad daugiau modeliu tilptu..Vitai, tu cia apie zmogeliukus kalbi?? Jei taip, tai ju net ir padaugeti turetu! Siaubingai juos megstu! Siaip idomumo delei galiu papasakot kad vienas vyrelis is mano lankomo ispanisko forumo yra pasidares savo 1/43 kopija (su kasdieniniais rubais, plike ir barzda)
![]()
O del modeliu talpos tai teks kazkaip perstatyti juos, kol kas dar nenusprendziau kaip, bet tikrai visad bus daroma stipri atranka, kad bet ko nedet ir neperkraut lentynukiu