Šioje temoje tvarkos įvesti nepavyks dar labai ilgai. Visos šios markės modelių nuotraukos, kurias padariau prieš persikraustant, susirūkė sugedus telefonui, ir nespėjus perkelti į internetą. Dėl šios priežasties, kol kas bus tik per paskutinius metus įsigyti modeliai. O, kadangi, nebegaliu pasitikrinti, kuriuos modelius turiu, tai perku tik tiek egzotinius, kurių tikrai neturiu.
Matrix. Aston Martin Bulldog Concept (1980) Open Headlights
Aston Martin visada buvo ne tik GT klasės automobilių kūrėjas, bet garsėjo ir nišiniais ypatingai ekstravagantiškais ir brangiais sedanais bei universalais. Ir tai, kaip modelių kolekcionieriaus akyse, šią markę pakelia į “most haevy” lygį. Tokie modeliai papuoš bet kokią kolekciją!
Yra i ka akis paganyt.. Mano buldogas "pirmos", sidabrines, spalvos, bet su atidengtais zibintais gerai atrodo! Vignale irgi gerulis (maniskis pilkas). Gaila tik, kad Kessas traktoriaus padangas uzdejo ant visu Astonu.
Kazkaip ta Sparko V8 SB prametes buvau, seniai isleido??
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. EarlMano konceptų kolekcija
Kadangi jis yra šioje porcijoje, tai manau, kad įsigijau jį metų laikotarpyje. O, kadangi per paskutinius metus iš Lietuvos nebuvau niekur išvykęs, tai ko gero jis pirktas Modelissimo, arba CK. Bet, manau, kad dar yra prekyboje. O vat aš Kess-o Lagondos SIV SB pramečiau, nors ir intensyviai ieškojau.
Gedas wrote:Pats pirmas ir pats mėgstamiausias tavo Aston'as yra vienareikšmiškai buldogas. Labai norėčiau tokio didesnio mastelio
Matai, Buldogas labai egzotiškas, bet primena kartoninę dėžę, panašiai kaip ir Teslos HyperTruck-as. Toks vaizdas, kad dizaineris sukūrė Buldogą, ir užsišaldė, po 35 metų atsišildė ir sukūrė Teslos pikapą. Tiesa sakant man labiau, o gal net labiausiai, imponuoja Lagonda SIV, o kiečiausia, tai jos Shooting Break modifikacija.
Gedas wrote:Ne ne, nereikia čia tų banalių Teslų Ankstyvieji Countach ar Esprit - čia tai klasika. Kartu su Bulldog, aišku
Tokio stiliaus ir šitos krypties modelių yra gana daug, bet jie visi turi savo veidą, o būtent šitie du atrodo lyg iš kartono būtų išlankstyti, tarsi būtų du vienos rankos kūriniai. Net keista, kad juos skiria daugiau nei 35 metai. Teslai tik lempų tokių trūksta. Ir modelį jau balėtų išleisti.