Dar vienas sunkvėžimis pasipildė kolekcijoje. Truputi trūksta jam detalumo, bet ypač akį rėžė valytuvai kurie per daug masyvus buvo. Šiek tiek pridėjau savo rankų, kad atrodytų padoriau/ tikroviškiau. Teko juos nuimti, paploninti, nudažyti ir atgal užklyjuoti.
Tokio modelio kolekcijoje labai senai norėjau turėti. Kažkaip atsitiktinai užtikau ir nesusilaikiau. Modelis sakyčiau gana kokybiškai/detaliai padarytas, net salonas detalizuotas, aišku pačiam teko ženkliuką nupiešti (ne ypač super gavosi bet...), na ir dar keletą smulkmenėlių.
Dabar labai trūksta/norėčiau ГАЗ 53 rasti, bet tik ne "Nash Avtoprom".
Dar vienas sunkvėžimis atvyko į kolekciją. Šiek tiek ir jį patobuilinau: lempos, veidrodėliai, rankenėlės, gervės trosas ir numeriai.
Pats modelis labai kokybiškai ir gan detaliai atrodo. Šiek tiek gyvų nuotraukų:
Atvyko dar vienas labai didelis modelis į kolekcija. Labai primenantis jis man filmo "Duel" grėsmingai atrodanti sunkvėžimį. Ateityje planuoju padaryt su rūdžių efektais.
Aš tai turbūt pirkau SSM, bet nemanau, kad jie ženkliai skiriasi, tik valytuvai iš metalo ir kaina turbūt dvigubai didesnė! Tai gal geriau du modeliai už vieno kainą, tuo labiau, jei turi polinkį dar ranką pridėti, tai gali ir geresnį rezultatą gauti.
Gytis wrote:Aš tai turbūt pirkau SSM, bet nemanau, kad jie ženkliai skiriasi, tik valytuvai iš metalo ir kaina turbūt dvigubai didesnė! Tai gal geriau du modeliai už vieno kainą, tuo labiau, jei turi polinkį dar ranką pridėti, tai gali ir geresnį rezultatą gauti.
Todėl ir renkuosi jei yra variantas tai renkuosi AVD surenkama pigesnis ir dažai kad širdis geidžia.