Fainas modelis, tikrai patinka ir gerai atrodo, beje tinka spalva mano nuomone. Kadangi niekada nesusidūręs su šiuo automobiliu, tai nieko ir nekomentuosiu
Busiukas su kuriuo, turbūt, patogu keliauti, nors iš tikro nežinau, nes neteko. Atrodo paprastai ir niekuo neišsiskiriantis iš minios, bet pigesnis nei to meto VW ir MB.
Dar vienas minivenas, kuris irgi, sakyčiau tikrai gerai atrodo. Norėjau didesnio Transito, bet kolkas nėra arba nerandu, tad tenka džiaugtis tokiu. Esu važiavęs tokiu, man pasirodė kieta važiuoklė ir jaučiami visi kelio nelygumai, be to plastmasės viduj tikrai daug.
Miesto mažylis, su kuriuo asmeniškai neteko susidurti. Tačiau jis visai nieko žiūrisi. Turiu pagirti gamintoją, nes tikrai įpakavimas kruopštus. Buvo kokie 4 ar 5 sluoksniai įskaitant dėžutę, kol galiausiai galėjai paliesti modelį ranka
Gerai atrodantis modelis, kuris bando įsipaišyti į vokišką kompaniją. Kai pasirodė šita karta, tikrai man paliko įspūdį. Praėjus ir 4 metams, dar mano nuomone, pakankamai išvaizdus automobilis.
Šis automobilis Kinijoje ir Japonijoje dar žinomas kaip Mazda Atenza. Be to, "2013 World Design Of The Year" buvo finalo trejetuke
Ši naujas TT žymiai geriau atrodo, bent man, negu prieš tai buvęs modelis. Prieš tai atrodė lyg bulkutė ant ratų (aš ne apie 80 ). O dabar toks agresyvesni žvilgsnis ir gerai išlaikytos proporcijos.
Būtų negerai, jei turėtum tik vieną versiją TT, todėl iš karto pirkau ir TT Roadster versiją. Man čia dar geriau išryškėja TT grožis ir spalva puikiai tinka.
Tiksliai neprisimenu, bet šis modelis lyg vadinamas "Ubagų ferrarri "
Nuotraukose neatsispindi pats modelis, bet atrodo gana padoriai. Turbūt kas turi tokį, visai smagu drąskyti su juo
P.s modeliui šita spalva labai netinkama. Labai "nupigina" pačio modelio kokybę. Gatvėse jau retokai matoma darosi, o tikrai jie buvo pupuliarus pas mus (apart tų visų drakonų laikų -tiurlingų).