Kosto garažiūkėlis
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas
- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Re: Kosto garažiūkėlis
Labai fainas. Ir tikrai, kokios jis spalvos?
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- CitroFriend
- Kolekcionuoju: Frogs & Sushi.
Pažiūrėkit palyginime su raliniu 

- CitroFriend
1/1 visad kažkaip patiko.Turi kažką tokio faino.Aišku,jei nežiūrint į saloną :DDD
O modelis - nepriekaištingas,tik tiek galiu tepasakyt
Autoart Audi Quattro

Quattro! ;D

O modelis - nepriekaištingas,tik tiek galiu tepasakyt

Autoart Audi Quattro

Quattro! ;D

- Gedas
- rinkimų nugalėtojas
- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Super 

Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- Clementinas
- Masteli: 1:43 ir 1:18
- Kolekcionuoju: Ferrari
Pritariu Kostui, idealus auto!! Nors del manes galetu buti sidabrinis, butu visiskai pasaka!!
- CitroFriend
Ačiū už komentarus 

Modeliukas puikus,nuostabus,bet jis daugiau tiktu prie mano kolekcijos,o tu kaskaip nukripai nuo savo temos 

- CitroFriend
Matai,mano požiūris platus,ne taip kaip daugumos,deja...danis wrote:Modeliukas puikus,nuostabus,bet jis daugiau tiktu prie mano kolekcijos,o tu kaskaip nukripai nuo savo temos
Šitai ubagei į drauges vieną dieną ateis jos sesė trumpinta sport quattro

Platus profilis aisku gerai,bet kai atsiduri parduotuvei tai pinigine iskarto tave i remus pastato 

- CitroFriend
Ha ha,čia jau kita temadanis wrote:Platus profilis aisku gerai,bet kai atsiduri parduotuvei tai pinigine iskarto tave i remus pastato

- CitroFriend
Citroën Bx Gti OttO
Kaip ir toks archaiškas modelis.Bet nepamenu aš šių ratų.Lieti turėtų būt.Ir lūpa turėtų būt prieky...
Ir liūdnas labai atrodo
Bet tai nesvarbu juk 

O čia manas pirmas mašiniukas.Visas supuvęs kaip rėtis.Nuvažiavęs beveik milijoną.Keturi varomi ratai,lsd ir tt.
Atiduotas į geras rankas,šiuo metu restauruojamas

Kaip ir toks archaiškas modelis.Bet nepamenu aš šių ratų.Lieti turėtų būt.Ir lūpa turėtų būt prieky...
Ir liūdnas labai atrodo

O čia manas pirmas mašiniukas.Visas supuvęs kaip rėtis.Nuvažiavęs beveik milijoną.Keturi varomi ratai,lsd ir tt.
Atiduotas į geras rankas,šiuo metu restauruojamas

- Clementinas
Superinis modelis, bei automobilis.. Noretusi, tik kad but sidabrinis arba melynas metalikas. Pamenu, kaip kaulijau is vieno zmogaus, kad BX GTI parduotu pries koki pora meteliu. Deje nesileido net i kalbas, o atrode jis sitaip, tik aisku su vairu normalioje puseje ir baltas

- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Fotoreportazo tema: BXas dziunglese
Grazu

Grazu
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- CitroFriend
Otto yra pagaminę Sport'ą.Tas mėlynasClementinas wrote:Superinis modelis, bei automobilis.. Noretusi, tik kad but sidabrinis arba melynas metalikas. Pamenu, kaip kaulijau is vieno zmogaus, kad BX GTI parduotu pries koki pora meteliu. Deje nesileido net i kalbas, o atrode jis sitaip, tik aisku su vairu normalioje puseje ir baltas

Tos lempos prikolnos labai.Tinka nuo žigulio diametras

Panašiai suvažiavimuose būna,tik žolė žemesnėPaulius43 wrote:Fotoreportazo tema: BXas dziunglese![]()
Grazu

- CitroFriend
Ho ho ho

- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Super! Tiek foto, tiek modelis, masina man nelabai, nors didelis pliusas uz originaluma ir kiausus Renaultui kad ismete i rinka toki bjauruji anciuka (kuris tikriausiai dar ir nuostolingas buvo).
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- Clementinas
Labai patinka, tiek modelis tiek auto!!! Tikrai isskirtinis, taciau abejoju ar ryzciaus tokia masina tureti kaip kasdienine
Pamenu kaip su ja per Top Gear trasoje ratus suko, tikrai neprastai atrode 

-
- konkurso nugalėtojas
- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Vyrai, turėjau tokį automobiliuką. Didelių minusų neturėjo. Vieni pliusai
. Rimtai! O nusipirkau taip: Atsiėdau aikštelėj, paspaudžiau mygtuką ant stogo, susileidau... ir nusipirkau.
Tą mygtuką paspaudus, atsidaro visi langai be stoikių ir stiklinis liukas per pusę stogo, jausmas nerealus, KOSMOSAS!!!. Didžioji dauguma detalių EspaceIII, taip kad su remontu problemų nėra. Varikliai trys: 3 ltr benzininis geriausias. Yra dyzelinis - bėda, o 2,2 benzininis per silpnas. Žiurinėju ir progai pasitaikius turbūt vėl pasiimsiu, dabar jie labai pigūs. Aš mokėjau 20 lt prieš kokius 6 metus, dabar jau apie 10 kainos sukasi. Erdvus, komfortiškas, važiuoti vienas malonumas. Ne daug kas jam gali prilygti, net ir iš Premium klasės, nors į tokią jis orentuotas. Kūrtas jis buvo turtingiems senukams po Rivjerą važinėtis ir pagaminta apie 8800vnt. Ekskliuzyvas kaip Ferrari. 

Last edited by Gytis on 2012 Jun 03, 11:51, edited 1 time in total.