Paulius43 kolekcija
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Re: Paulius43 kolekcija
Tu cia apie masina ar modeli/kokybe kalbi?
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- CitroFriend
- Kolekcionuoju: Frogs & Sushi.
Trys viename
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Na, matau kad nepatiko mano Abarthas 
Gal sitas labiau patiks?

Seniai jau kokio merso nerodziau
Spark'o specialus modelis dileriams, 2005 Mercedes-Benz Bionic, pirma karta oficialiai pristatytas DaimlerChrysler Innovation Symposium Washingtone. Sukurtas pagal ta zuvi, Ostracion cubicus (boxfish ar koraliniu rifu deziazuve..), cia jau desimtmeciu tradicija kurti masinas beziurint i zuvis
Atseit labai aptaki ir tvirto egzoskeleto, 0.19 cX pasipriesinimo koef., variklis dyzelinis.

Gal sitas labiau patiks?

Seniai jau kokio merso nerodziau

"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Labai patinka 
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- Linas
- Kolekcionuoju: McLaren F1 ir kita
Idomus egzempliorius, tikrai neteko apie tai girdeti 
“To do something well is so worthwhile that to die trying to do it better cannot be foolhardy.
It would be a waste of life to do nothing with one’s ability, for I feel that life is measured in achievement,
not in years alone.” Bruce McLaren 1937–1970
It would be a waste of life to do nothing with one’s ability, for I feel that life is measured in achievement,
not in years alone.” Bruce McLaren 1937–1970
- Clementinas
- Masteli: 1:43 ir 1:18
- Kolekcionuoju: Ferrari
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Pristatau dar viena francuziuka 
Mano nuomone labai smagaus dizaino ir netradicinio salono elektromobili 2009 Citroen REVOLTe, pristatya 2009-uju Frankfurto salone. Dar viena 2CV temos studija..
Modelis Provence Moulage, kaip kitaip? Deja nepavyko nufotkinti modelio salono, langiukai labai mazi ir nelabai kas matosi, ir patingejau ardyt
http://www.carstyling.ru/resources/conc ... ior_02.jpg

Anksciau jau esu rodes sportini jo broliuka Survolt
Mano nuomone labai smagaus dizaino ir netradicinio salono elektromobili 2009 Citroen REVOLTe, pristatya 2009-uju Frankfurto salone. Dar viena 2CV temos studija..
Modelis Provence Moulage, kaip kitaip? Deja nepavyko nufotkinti modelio salono, langiukai labai mazi ir nelabai kas matosi, ir patingejau ardyt
http://www.carstyling.ru/resources/conc ... ior_02.jpg

Anksciau jau esu rodes sportini jo broliuka Survolt
- CitroFriend
Survolt ledas belekoks. O šitas labai jau ten simpatijų nekelia... 
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Na man tai Revolte zymiai smagesnis uz Survolt, anas labai raumeningas etc bet kazko neisbaigtas, kazko jam truksta, bet greiciausiai tai bus jo dydzio problema - belekokio mazumo jis, pvz GT by Citroen tikrai liuksiskai atrodo nes ilgas ir didelis...
- CitroFriend
Gal ir tavo tiesa.Bet kodėl jų negamina 1/18 mastely?! 
- Clementinas
O man jis visai mielas miesto masiniukas. Puikus Nissan Micra, VW Beetle ir CItroen 2CV misinys 
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Pagaliau radau laiko pafotkint modelius..
Vienas is naujesniu pirkiniu: Sparko dilerinis Mercedes Bezn concept FASCINATION (cia taip jie raso lygtai), pristatytas 2008 Paryziaus salone.
Superinis kupe-universalas, panasus i naujaja E klase, liuksusinis salonas. Bagazineje esantys dangteliai slepia skyrelius fotoaparatui, ziuronams, saldytuvas sampanui ir sidabrines taures.. zodziu piknikams gamtoje skirtas bolidas.
Foto:

Vienas is naujesniu pirkiniu: Sparko dilerinis Mercedes Bezn concept FASCINATION (cia taip jie raso lygtai), pristatytas 2008 Paryziaus salone.
Superinis kupe-universalas, panasus i naujaja E klase, liuksusinis salonas. Bagazineje esantys dangteliai slepia skyrelius fotoaparatui, ziuronams, saldytuvas sampanui ir sidabrines taures.. zodziu piknikams gamtoje skirtas bolidas.
Foto:

- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Daug? Praktiskai visus, kurie yra 1/43 mastelyjeHenris wrote:Grazus modelis. Spark'as yra daug MB Concep'u pridares.
- Clementinas
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Keiciam tema, gal sitas labiau patiks?
2010-uju rugsejis, Payziaus salonas, Lamborghini pristato savo naujaji koncepta. Sesto Elemento, pagamintas is angleis pluosto su ryskiai raudonom detalem isvysta dienos sviesa. 999 Kg svoris sukryzmintas su V10, 570 AJ ir 350 km/h, ar galima noreti ko daugiau? Modelis Looksmart.

2010-uju rugsejis, Payziaus salonas, Lamborghini pristato savo naujaji koncepta. Sesto Elemento, pagamintas is angleis pluosto su ryskiai raudonom detalem isvysta dienos sviesa. 999 Kg svoris sukryzmintas su V10, 570 AJ ir 350 km/h, ar galima noreti ko daugiau? Modelis Looksmart.

- Devilbullet
- Kolekcionuoju: Lamborghini / Ferrari / Sports Cars / Super Cars / Famous Cars / Exlusive Cars
Grazuolis,labai noreciau sio modelio bet truputi nemano kainu zona.O siaip kaip lambo gerbejas tai sakau 
- CitroFriend
Ir Mersas,ir Lambo - liuks
Dėžė prikolas kai išlindus
Dėžė prikolas kai išlindus
- Clementinas
Labai puikus modeliukas, idomiai visas karboninis atrodo
Kosminis toks, tiek galas jo, tiek viduje panele idomiai suprojektuota!
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Dekui 
Siandien dar viena parodysiu. 2009-uju Volkswagen L1, Looksmart. Tai tarpinis modelis is serijos "1 litras degalu 100 km", kai pirmasis konceptas buvo pristatytas 2002 metais (1L), ir pasksutinis - pernai metu (2011 - XL1). Turi 0.8 l TDI varikli su 27 AJ (tiesa, dar turi papildoma elektros varikli), pasieka max 160 km/h ir vidutines degalu sanaudos 1.38 l / 100 km. Faina!

Modelis labai mazytis, palyginimui su 97-uju MB F300 LifeJet modeliu, tos pacios schemos (dvivietis, keleivis sedi uz vairuotojo), bet skirtingos koncepcijos automobiliu, triratis mersedesas skirtas dziaugtis vairavimo malonumu o vw - taupykles megejams. Tiesa, mersas atrodo baisiai didelis salia to mazylio

Siandien dar viena parodysiu. 2009-uju Volkswagen L1, Looksmart. Tai tarpinis modelis is serijos "1 litras degalu 100 km", kai pirmasis konceptas buvo pristatytas 2002 metais (1L), ir pasksutinis - pernai metu (2011 - XL1). Turi 0.8 l TDI varikli su 27 AJ (tiesa, dar turi papildoma elektros varikli), pasieka max 160 km/h ir vidutines degalu sanaudos 1.38 l / 100 km. Faina!

Modelis labai mazytis, palyginimui su 97-uju MB F300 LifeJet modeliu, tos pacios schemos (dvivietis, keleivis sedi uz vairuotojo), bet skirtingos koncepcijos automobiliu, triratis mersedesas skirtas dziaugtis vairavimo malonumu o vw - taupykles megejams. Tiesa, mersas atrodo baisiai didelis salia to mazylio