A ko tie galiniai ratai uždengti?
Paulius43 kolekcija
- CitroFriend
- Kolekcionuoju: Frogs & Sushi.
Re: Paulius43 kolekcija
Siaubingas konceptas!
- Clementinas
- Masteli: 1:43 ir 1:18
- Kolekcionuoju: Ferrari
Idomus modelis ir tikrai zymiai geriau atrodantis nei Merso motoroleris 
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:43
- Kolekcionuoju: Konceptai ir kt. retenybes
Na man irgi patinka (lyg jau rasiau) o uzdengti ratai tai pats fainumas!!! siais laikais nedaug tokiu pasirodo..
"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

- Kolekcionuoju: Viską kas juda
Taip taip ir ypač tai, kad jam užtenka litriuko saliarkos 100km, jį padaro labai patraukliu.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Na dar vienas fokishkas dyzelio taupiklis 
Tai kol kas mano didziausias turimas modelis 1/43 mastelyje. Mercedes Benz SK 1748 AMG Dekra EuroTruck 1 - pristatytas 1989-uju Hannover Sunkvezimiu parodoje, veliau perdazytas, pakeistas salonas is balto i dabartini pilka, prideda keleta pricindalu ir normalus veidrodzaiai 1991-aisiais. Modelis butent pastarosios versijos. Isleistas apie 1993-iuosius firmos LBS. Pavyko gauti nauja modeli, net veidrodeliai ir visos lempos buvo kaip naujos (reikejo ispjauti ir remelio, kaip kit'as). Nezinau, ar ratai is resin padaryti, nes gelsvi, kiek internete maciau nuotrauku ne pas visus taip nutinka. Na kaip ten bebutu dar vienas smagus koncept-truckas i mano kolekcija

Puspriekabe tikriausiai ofisas ant ratu ar siaip ekspoziciju sale, per visokias parodas vazinejo ir pristatineto naujas saugumo technologijas

Namuose su kolegom:

Tai kol kas mano didziausias turimas modelis 1/43 mastelyje. Mercedes Benz SK 1748 AMG Dekra EuroTruck 1 - pristatytas 1989-uju Hannover Sunkvezimiu parodoje, veliau perdazytas, pakeistas salonas is balto i dabartini pilka, prideda keleta pricindalu ir normalus veidrodzaiai 1991-aisiais. Modelis butent pastarosios versijos. Isleistas apie 1993-iuosius firmos LBS. Pavyko gauti nauja modeli, net veidrodeliai ir visos lempos buvo kaip naujos (reikejo ispjauti ir remelio, kaip kit'as). Nezinau, ar ratai is resin padaryti, nes gelsvi, kiek internete maciau nuotrauku ne pas visus taip nutinka. Na kaip ten bebutu dar vienas smagus koncept-truckas i mano kolekcija

Puspriekabe tikriausiai ofisas ant ratu ar siaip ekspoziciju sale, per visokias parodas vazinejo ir pristatineto naujas saugumo technologijas

Namuose su kolegom:

"A picture is worth a thousand words, but a model is worth a thousand pictures." Harley J. Earl Mano konceptų kolekcija
- CitroFriend
Na, jau fūrom manęs nesudominsi. O bet tačiau norėčiau apžvalgos tos renuškės, bei kažkokio mėlyno burbulo 
- Clementinas
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Citro, kokios renuskes? Tas melynas burbulas irgi renuske... 3 temos puslapyje aprasyti 
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

Jei tokią furą dar kur rasi, griebk nesidairydamas, o tai šitos ratai dar labiau pagels.
Padaryk, kaip su Rentransporteriu buvo. 
- CitroFriend
GeltonosPaulius43 wrote:Citro, kokios renuskes? Tas melynas burbulas irgi renuske... 3 temos puslapyje aprasyti
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Tas geltonas Ludo tai rigi kartu su Modus aprasytas 3-iam puslapyje.CitroFriend wrote:GeltonosPaulius43 wrote:Citro, kokios renuskes? Tas melynas burbulas irgi renuske... 3 temos puslapyje aprasyti
Gyti, tu ka irgi tokio nori?
-
Gytis
- konkurso nugalėtojas

Man tai ne juokinga, labai NORIU.
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Griztam prie prancuzu
pirktas senokai, per 43r.com ispardavima 
2010 Citroen Metropolis (Provence Moulage), suprojektuotas ir oficialiai pristatytas Sanchajaus parodoj, Kinijoj. 5.3 ilgio, hibridinis variklis, iki 460 arkliu motoriukas sitam liukso klases limuzinui visai tinka. Pastebekit islenkta galini langa.. Stiklai niaukti tai nesimato salono

2010 Citroen Metropolis (Provence Moulage), suprojektuotas ir oficialiai pristatytas Sanchajaus parodoj, Kinijoj. 5.3 ilgio, hibridinis variklis, iki 460 arkliu motoriukas sitam liukso klases limuzinui visai tinka. Pastebekit islenkta galini langa.. Stiklai niaukti tai nesimato salono

- Gedas
- rinkimų nugalėtojas

- Masteli: 1:18
- Kolekcionuoju: Super Sport
Kandidatas vežioti francūzų prezidentą
Geras, patiko 
Fast cars present such a perfect marriage of form and function that they should be considered as genuine works of art (David Coulthard)
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Dar vienas Francas 
Vel 2010, Peugeot HR1 (Provence Moulage) hibridinis parketnikas SUV. Pristatyras Paryziaus salone, taikosi i Nissan Juke segmente. Realiai dvivietis nors turi 4 sedynes, bet kam tos uzpakalines jei neimanoma ant ju sedet? Vienok reikejo papildyti mano koncepciniu dzipu kolekcija siuo egzemplioriumi:

Modelis fainas, graziai nudazytas (tipo skysto metalo efektas, tarp sidabrinio ir chromuoto), gaila, kad langai niaukti - nesimato salono
Vel 2010, Peugeot HR1 (Provence Moulage) hibridinis parketnikas SUV. Pristatyras Paryziaus salone, taikosi i Nissan Juke segmente. Realiai dvivietis nors turi 4 sedynes, bet kam tos uzpakalines jei neimanoma ant ju sedet? Vienok reikejo papildyti mano koncepciniu dzipu kolekcija siuo egzemplioriumi:

Modelis fainas, graziai nudazytas (tipo skysto metalo efektas, tarp sidabrinio ir chromuoto), gaila, kad langai niaukti - nesimato salono
- Joker
- Masteli: 1:43 / 1:64
- Kolekcionuoju: JAV, TSRS, Klasika, Konceptai, Custom, Hot Rod
Toks, sakyčiau, įdomus "Pežiukas"

- Clementinas
Man Metropolis tai superinis, taciau aplink priekini ir galinius langus kokybe atrodo prastoka, ar ten tik foto taip?
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Ir tikrovej tas pats.. galinis langas bjauresnis
ten kliju matyt liekanos ar kazkas tokio..
- Paulius43
- rinkimų nugalėtojas

Naujienu metas 
Dovana is seimos+giminiu, aisku, pagal uzsakyma. Pirktas Lietuvoje pas dileri!
2010 MAN Concept S, Eligor, visas is resin. Tikras auto padarytas tik kaip maketas (be variklio), daugiausiai aerodinaminiams tyrimams, tad neturi salono. Modelis, deja, "devi" resininius ratus ir atvaziavo su nubrozdinta padanga
Kai ziuri atskirai, atrodo ispudingo dydzio, bet kai pastatai salia kitu vilkiku tai ne toks ir "per didelis" 

Cia su pusbroliais is Eligoro:

O cia visi mano konceptai vilkikai (pleciasi koncepciniu sunkvezimiu kolekcija! truksta dar keliu)..

Dovana is seimos+giminiu, aisku, pagal uzsakyma. Pirktas Lietuvoje pas dileri!
2010 MAN Concept S, Eligor, visas is resin. Tikras auto padarytas tik kaip maketas (be variklio), daugiausiai aerodinaminiams tyrimams, tad neturi salono. Modelis, deja, "devi" resininius ratus ir atvaziavo su nubrozdinta padanga

Cia su pusbroliais is Eligoro:

O cia visi mano konceptai vilkikai (pleciasi koncepciniu sunkvezimiu kolekcija! truksta dar keliu)..